bruTAAL

Home 04

In het spel herkent men de mens!                                                     Johan Huizinga

Niet goed kunnen lezen en schrijven heeft niets met verstand te maken. Je bent niet dom als je het niet kunt, je bent gewoon de regels vergeten. En in de loop van de jaren is het er nooit meer van gekomen. Opnieuw leren is een oplossing.

Maar veel cursisten vergeten het daarna weer omdat ze er geen lol in hebben. Je moet taal leuk vinden om het te gebruiken. En daar werkt bruTAAL aan.

bruTAAL laat je op een speelse manier de regels van het schrijven toepassen. En door dat toepassen krijg je zin in taal en onthoud je het. bruTAAL is een aanvulling op de bestaande taalprogramma’s en bestaat uit 4 programma’s. Elk programma heeft 4 sessies van 2 uur. We gaan in kleine groepen de taal toepassen met grafische technieken. We gaan drukken, zeefdrukken en sjabloneren, steeds met de taal en de vertaling als motief. Zo oefenen we met taal op een leuke manier en gaat het onthouden als het ware vanzelf.

bruTAAL en Ons aanbod

bruTAAL is een programma in ontwikkeling en is te vinden op Ons aanbod. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend Contact met ons opnemen.

Ja! Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.